Det var rigtig fedt | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
6. september 2014
Sebastian Frandsen er udnævnt til den bedste målmand i U20, og han har nu bevist, at han også er en meget stærk målmand i ligaen.
I vores debutkamp mod Århus stod han en virkelig god 2. halvleg, og i kampen mod GOG i fredags, var ikke mindst han manden bag vores sejr.
Men hvordan er det at komme fra U20 til ligaen?
- Du har selv sagt, at du i ligaen skal bruge nogle nannosekunder flere end i U20, for at læse skuddene og reagere rigtigt?
- Jeg ved af erfaring, hvor meget tilvænning betyder. Det fandt jeg ud af, da jeg gik fra U18 til U20, og da jeg startede igen efter en pause fra Vejle. Men det er gået godt her.
- Når du står i målet, virker du meget rolig. Du har en stille og rolig attitude, og du reagerer ikke voldsomt hverken på redninger eller overfor dit forsvar. Hvordan kan det være?
- Det skyldes i virkeligheden nok min natur. Og det er både godt og ondt, at det er sådan. Overfor modstanderne er det godt, at jeg er rolig og venter på skuddet, men jeg skal nok arbejde lidt med at reagere lidt mere på redningerne og på at snakke med forsvaret.
- Hvordan var det at være med i kampen mod GOG?
- Det var rigtig fedt. Specielt når forsvaret står så godt. Kan vi blive sådan ved, har vi en god chance for at komme i top 8, lyder det fra Sebastian.
Også cheftræner Claus Uhrenholt var glad og tilfreds efter kampen:
- Forsvar og målmand sår fantastisk, og i 55 minutter spiller vi fantastisk med fokus på bolden. Vi giver ikke GOG mulighed for at løbe, som ellers er en af deres stærke sider, og vi spiller meget, meget koncentreret. Vi skulle styre tempoet, og det lykkedes. Overgaard og Berthelsen står fantastisk i centerforsvaret, og Matias og Sebastian er ligeledes fantastiske, men i det hele taget er det en helt fantastisk holdindsats, hvor alle byder ind og hvor Mark Nikolajsen går uimponeret til det og scorer to gange, lyder det fra Claus.