Det var træls at se GOG-kampen om igen! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
25. april 2022
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Skanderborg Aarhus – Ribe-Esbjerg HH 31-28 (12-9)

REHH’s angreb kom ind til kampen med langsomt, forudsigeligt spil, hvor man ikke gjorde hinanden gode. Hvor det virkede som om, at spillerne ikke troede på angrebsaftaler og egne kompetencer mod et stærkt østjysk forsvar. 3 mål efter 12 min. 9 mål ved halvleg i Slutspillet er for lidt. Stærkt REHH-forsvar holdt østjyderne nede på 12 ved pausen.

Skanderborg Aarhus var i kontrol i anden halvleg. Med Thomas Arnoldsen og Morten Jensen som målfarlige temposættere havde de let ved at bryde igennem REHH-forsvaret. Som mod GOG kom REHH flot igen – ikke mindst pga. et sent 7 mod 6-spil, gode redninger fra Haagen og sikre fløje, der scorede på alt.

4 bærende angrebsspillere scorede gennem 60 min. tilsammen 6 mål på 17 skud i åbent spil. Det kunne Mollerups 4 mål i træk i anden halvleg ikke opveje. Slutresultatet var på papiret pænt. Men et overmatchet forsvar i starten af anden halvleg, og - især - angrebsspillet var bekymrende.

I den positive udgave er det 2 smalle nederlag til Grundspillets nr. 1 og 4. Teoretisk kan REHH nå en semifinale med sejre i de 4 kommende kampe.