”En fed kulisse hvor alle gerne vil vise sig frem!” | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
5. maj 2023

Aalborg Håndbold – Ribe-Esbjerg HH
den 6. maj kl. 16:30


Nederlaget til Skjern slukkede lyset for REHH i Slutspillet. At det har været en mental lussing, der gjorde ondt, lægger holdets anfører Mathias Jørgensen ikke skjul på. Og han er derfor glad for, at det er mægtige Aalborg Håndbold, der er modstanderen i en kamp, hvor spillerne har ære og selvforståelse som motivationsfaktor:

”Vi ved godt, at de efter – i deres øjne – fiaskoen i Esbjerg kommer med alt, hvad de har. Og de har en meget vigtig førsteplads i puljen at spille for. Vi har i flere år spillet meget lige kampe mod Aalborg. Det lidt tunge - men topprofessionelle, meget kompetente og brede nordjyske mandskab er ikke så begejstrede for vores hurtige kontraspil. Det giver normalt mange mål.

Kulissen i Aalborg er altid fantastisk. Alle spillere vil gerne vise det bedste frem netop dér. Og vi skal selvsagt ud for at bevise, at vi er et godt håndboldhold. Vi SKAL vise, at vi mentalt evner at komme forbi skuffelsen mod Skjern. For de sidste to kampe er også med til at definere en i øvrigt god sæson.”

Det har Mathias fuldstændig ret i. Og det er jo alletiders, at Mathias og holdkammeraterne er skuffede over at miste en plads i semifinalen. Det fortæller om mål og ærgerrighed, der klæder vores anfører og alle på og omkring holdet.


/Lars L


Skal du på weekendtur i det nordjyske, så kan der købes billetter her → Aalborg Billetsalg

Kampen kan også ses direkte på TV2 Play og følges via Tophåndbold's Livescore på deres hjemmeside og i deres app.


Foto: Photo-Andersen.dk