En stor tak til Rasmus Bertelsen | Nyheder | REHH

13. Juni 2018
Photo-Andersen.dk

Manden der har været med helt fra starten af, hvor vi kæmpede om at rykke op i Ligaen!

Rasmus Bertelsen kom til Ribe-Esbjerg HH i sæson 11/12 og er dermed den spiller der har været længst i Ribe-Esbjerg HH, som vi siger på gensyn til i år.

Rasmus kom til klubben fra Fredericia HK og startede med at blive topscorer for os i hans første sæson i Ribe-Esbjerg HH. Siden da har han været med til at føre Ribe-Esbjerg HH længere op i tabellen og sikre sig ligapladsen år efter år.

Det hele kulminerede allerede i hans allerførste sæson i Ribe-Esbjerg HH, da vi sikrede os direkte oprykning til Ligaen ved at blive gruppevinder i sæson 11/12. Siden da er Rasmus gået fra at være baghugger til at være den bærende og styrende mand i forsvaret – vores forsvarsgeneral, hvor han om nogen har været stammen på holdet og ”oplært” de unge i forsvarsmekanismen, hvor vi i forrige sæson 16/17 havde et af ligaens absolutte bedste forsvar med Rasmus i spidsen. Rasmus Bertelsen er i sine 7 sæsoner i klubben også blevet kåret til årets spiller to gange, sidst i sæson 15/16, så man må sige, at han har gjort sig et indtryk både i og udenfor klubben.


Bertel bliver kåret til årets spiller i 15/16

Foto: Elkjaerfoto.dk

Desværre endte Rasmus’ sidste sæson for os slet ikke som ønsket. Rasmus rev nemlig hans akillessene over i vores første pokalkamp mod Skive i denne sæson og han har dermed været ude resten af sæsonen. - Hvilket har været et stort tabt for os og hårdt at se en mand på sidelinjen der ellers plejer at stå inde i forsvaret og diagere og have styr på tropperne.

Rasmus tager efter denne sæson til SønderjyskE, hvor han forhåbentlig kommer sig helt over sin skade og kan være med til at hjælpe dem, ligesom han har gjort på den fornemmeste vis i Ribe-Esbjerg HH i alle 7 (6) sæsoner.  Én ting er i hvert fald sikkert, at når vi møder SønderjyskE i den kommende sæson og Rasmus står inde på stregen, så bliver der kamp ”til stregen” for at komme igennem forsvaret.

Rasmus Bertelsen er en mand der vil gå over i tiden som en rigtig REHH-legende, tak for 7 gode sæsoner Bertel, du vil blive savnet både blandt fans og i klubregi.