En travl dag ude og hjemme | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
7. November 2014
At administrere et håndboldhold i Boxerligaen er ikke noget otte til 16 job. Det må de fire i Ribe-Esbjerg HH's administration sande, og meget kan man sige om det at være ansat på kontoret, men kedeligt - det er det ikke.
Ingen dage er ens, og ud over det administrative er der mange aktiviteter "udenfor huset", der skal passes.
Det kan den administrerende direktør Rikke Tangaa tale med om.
Som eksempel på, hvordan en dag kan tage sig ud, kan vi tage denne helt almindelige torsdag i november.
Rikkes dag starter med et netværksmøde på Hotel Scandic.
- Her havde vi fem nye gæster med, der gerne ville se, hvordan et sådant netværk med møder hver 14. dag fungerer. Vores netværk vokser stille og roligt, og den pågældende torsdag havde vi et godt og konstruktivt møde.

Deltagerne i netværket lytter, udveksler erfaringer, får nye bekendte og måske potentielle kunder.

- For deltagerne giver netværket mulighed for at udveksle erfaringer, drøfte emner af fælles interesse og i det hele taget lære nye mennesker og måske potentielle kunder at kende til gavn for alle parter. Det er noget af det, medlemmerne af netværket sætter stor pris, fortæller Rikke Tangaa.
Da mødet på Hotel Scandic var overstået, gik turen til administrationskontoret i Blue Water Dokken, hvor en stor del af tiden blev brugt til at tilrettelægge weekendens kamp mod Ålborg Håndbold. Og det kan roligt slås fast, at der er en lang række detaljer, der skal planlægges og ikke mindst, når kampen, som tilfældet er lørdag, sendes i TV2 direkte.

Det er ikke sjovt det hele, men skæg skal der også være plads til

I løbet af dagen blev der også ordnet flere mere generelle ting og blandt andet drøftet opbakningen til Movember, som vi naturligvis er med i. Kampagnen tager som bekendt sigte på at rette opmærksomheden mod specielle kræftformer hos mænd.
Kampagnen synliggøres bl.a. ved, at flere af spillerne lader overskægget stå i november.
Midt på eftermiddagen gik turen til Ribe, hvor madkunstneren og grillmesteren Jørgen Hansen kunne markere 15 året for etableringen af Jønnes Grill og samtidig officielt markere overtagelsen af forpagtningen af Restauration Kammerslusen.

Jønne med sin kone, Hanne (t.v.) og Rikke Tangaa.

Her fik Rikke Tangaa lejlighed til sammen med de mange andre gæster at smage på de lækkerier Jønne og personalet havde fremtryllet.
Da eftermiddagsmørket havde sænket sig, gik turen for Rikke Tangaa tilbage til Esbjerg, hvor en fyraften ventede efter en travl arbejdsdag.