Endnu en udekamp venter | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
24. september 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Lørdag kl. 16:00 spiller REHH drengene på udebane mod Mors-Thy Håndbold. Efter udesejren mod Lemvig har holdet tanket yderligere selvtillid og jagter som altid 2 point. Mors-Thy har efterhånden gjort sig til fast inventar i det felt, der kæmper om slutspilspladser.

Holdet er kendetegnet med en spillestil med fart over feltet. Det gælder i alle spillets facetter. Med vores ditto er der lagt i ”kakkelovnen” til en kamp med massere af mål og højt tempo. Vinderen vil givetvis være det hold der får fat defensivt, og derigennem får kastet grus i førnævnte angrebsmaskiner. I denne ligning spiller målvogterpræstationerne selvsagt også ind.

Siden sidst har vi desværre måtte sende Magnus Søndenå til operation. Klubben har arbejdet hårdt i baggrunden og gjort det realistisk at hente Simon Birkefeldt ind som erstatning. Han kommer direkte fra svenske Kristianstad, og er således spilleberettiget d.d.

”Vi har trænet godt i den sidste uge, og det ser godt ud i forhold til den opgave der venter os i Nykøbing Mors. Rammer vi vores topniveau er der gode forudsætninger for at få to point med hjem”, udtaler træner Kristian Kristensen.

Kampen kan følges på Livescore ved at klikke her