Endnu et drama i vente! | Nyheder | REHH

Claes Johansen
1. Marts 2019
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk

Mandag eftermiddag drager truppen mod Hillerød, hvor Nordsjælland Håndbold venter i endnu et drabeligt opgør.

Nordsjælland som overvintrede på sidstepladsen i Ligaen har pludselig fundet sig selv. 8 points i de sidste 4 kampe taler sit eget tydelige sprog. Holdet har fået tingene til at fungere. Fra at være dybt fokuseret på at undgå sidstepladsen og dermed direkte nedrykning er situationen nu en helt anden. Holdet har nu bragt sig ind i kampen om en slutspilsplads. Vinder Nordsjælland hjemmekampen over REHH vil de to hold have det samme pointantal med 3 runder igen af grundspillet. Dog er Nordsjælland i givet fald bedre indbyrdes, fordi de to holds første opgør i Ribe endte uafgjort og vil derfor snige sig foran i det indbyrdes regnskab. Et flot comeback. Ingen tvivl.

For REHH handler det om at fortsætte takterne fra de seneste kampe. Pointene er begyndt at komme. Det er det ene. Og det væsentlige. Det andet er, at holdet igen og igen viser moralsk format. Vi så det endnu en gang i hjemmekampen mod Skanderborg. Bagud med 4 mål og med blot 4 minutter igen. Da så det svært ud. Drengene gjorde det næsten umulige og tilkæmpede sig et vigtigt point. Det har vi set før.

Skal der gevinst med hjem fra Hillerød mandag aften kræver det en forsvarsindsats på vanligt højt niveau. Konsekvent, hårdt og med taktisk kløgt. Fungerer angrebsspillet og kontrafasen på det niveau, som vi observerede i udekampen mod SønderjyskE, så åbner der sig en port af muligheder. Det ved vi.

Det er stort set spændende hver eneste gang REHH spiller. Noget tyder på, at det sker igen mod Nordsjælland.

Kampen, der fløjtes op kl. 19.30, kan ses på TV2 Sport.

/Sune Agerschou