Erhvervsnetværk til Champions League i FLENS-ARENA | Nyheder | REHH

7. Marts 2019

Medlemmer af REHH´s to erhvervsnetværk var i sidste uge på tur til FLENS-ARENA for at se Champions League kampen mellem Flensborg-Handewitt og franske Nantes.

Vi fik lov til at stige ombord i REHH's spillerbus foran Blue Water Dokken, og efter et par timers kørsel nåede vi FLENS-ARENA. Her var der arrangeret oplæg ved forretningsføreren, rundvisning i arenaen og VIP spisning før kampen, der iøvrigt ikke var noget at skrive hjem om.

Men hold op nogle fantastiske omgivelser arenaen bød på. Kæmpe publikumsområde med masser af forskellige boder og en meget intim hal, hvor vi virkelig følte os tæt på begivenheden. Her var der mulighed for at skabe en fantastisk stemning uden brug af klappere og med minimal musik. Det kunne vi lære noget af i Danmark, hvor papklappernes enerverende lyd var erstattet af klapsalver, ligesom vi var nødt til at indstille os på, at det var op og ned fra sæderne hele tiden. Hold op, hvor tilskuerne lever med!

I forretningsførerens indlæg var det bemærkelsesværdigt at konstatere, at alle sæder i ligakampene er solgt som sæsonkort. De har konstant venteliste og mange af sæsonkortene bliver overdraget i familien ved dødsfald. Desuden fortalte han, at det er vigtigere for Flensborg at vinde ligaen end f.eks. Champions League, fordi den tyske liga byder på en masse kampe og dermed store udfordringer.

Således mættet af indtryk steg vi igen ombord i spillerbussen, som vi da synes giver vores spillere gode rammer til de lange udebaneture.