Ét måls nederlag på Mors | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
27. september 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Så fik vi endelig en forsvarskamp i herreligaen, desværre uden point afkast. Nederlaget blev på 22-21 (11-10) i en kamp, hvor angrebet aldrig fik flow i spillet - hverken 6:6 eller ved 7:6 spillet.

I den indledende fase af kampen havde REHH holdet mere end svært ved at skabe de oplagte chancer, hvilket betød skud med ”løst” krudt og nemme arbejdsvilkår for Rasmus Bech i Mors-Thy målet. Vi skulle således frem til det 16. minut før REHH kunne noteres for den 5. scoring til stillingen 6-5. Måltørken fortsatte, mens begge holds forsvarede sig på fornemmeste vis. Et fint indhop fra Gunnar Steinn Jónsson satte en anelse mere drev over feltet, og da Simon Birkefeldt scorede sit første mål i REHH trøjen, bragte han samtidigt holdet foran 9-10 efter 26 spillede minutter. Hjemmeholdet kom dog bedst til pause foran 11-10.

En skidt åbning på 2. halvleg resulterede i en 3-0 periode, heraf stillingen 14-10. Igen fik REHH holdet hanket op i sig selv fra baghjul og skabte konktakt godt 40 minutter inde i kampen. Billedet var det samme: Flot forsvar og fejlfyldt angreb. Med ti minutter igen kom hjemmeholdet foran 19-15 og det duftede så småt af hjemmesejr. Med god moral fik REHH holdet kæmpet sig tilbage og udlignet til 20-20 med 2 1/2 minut igen. Desværre gik marginalerne ikke REHH´s vej og det hele endte som skrevet med et nederlag på 22-21.

Kristian Kristensen var naturligvis skuffet efter kampen. ”Vi har arbejdet stenhårdt med defensiven og den holdt vand i dag. Derfor er det svært uheldigt, at vores offensive bundniveau kommer så langt ned i dag. Vi kæmper hårdt videre i træningslokalet og ser frem til en hjemmekamp i jagten på flere point – det fortjener drengene faktisk”, slutter Kristensen.