Farvel til 2 og goddag til 3 profiler i bagkæden | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
2. august 2022
Foto leveret af Photo-Andersen.dk
Ribe-Esbjerg fastholder toppen og styrker bredden


Torben Petersen og Jonatan Mollerup var stærke profiler i REHH i sidste sæson. Når de ikke var skadede. Og skader i den smalle trup var ved at koste pladsen i Slutspillet. Farvel til de 2 betyder samtidig et velkommen til 3!

Elvar Ásgeirsson (28) trådte frem på den internationale scene for Island under VM i januar 22. Det blev til fine præstationer som venstre back. Elvar var med til at sikre et flot VM for den håndboldglade nation. Han har tidligere spillet bl.a. i den tyske og sidst franske liga.

20-årige Magnus Haubro fik sit ligagennembrud i sidste sæson for Skive fH som playmaker/venstre back (98 mål og 52 assist). Han var bl.a. topscorer i kampene mod REHH. Magnus er vokset op i Skanderborgs talentfabrik. Han har været med til både EM og VM på U-landsholdene. Han er én af de unge talenter i dansk herrehåndbold, som man holder øje med.

Marcus Dahlin (31), højeste mand i truppen (203), viste gennem 4 år i Mors-Thy klassen med + 100 mål pr. sæson - var én af ligaens stærkeste venstrehåndsskytter. De 2 sidste år i SønderjyskE har ikke været optimale. REHH har valgt at give den stærke venstrehånd mulighed for at vise sig frem igen på det topniveau, Marcus har i sig.

Vi har sagt farvel til 2 profiler. Vi siger velkommen til 3 spændende spillere, der har alle muligheder for at vise sig frem som nogle af den kommende sæsons profiler.


/Lars L