Flot forsvarsspil foran stopspillende Søren Rasmussen var ikke nok! - Skjern Håndbold vinder på hjemmebane med 25-20 over REHH | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
25. november 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

William Aar og Simon Birkefeldt fortsat uden for banen med skader. En syg Jonas Larholm, der slet ikke burde have spillet. Jonathan Mollerup på skånekost. Marcus Mørk i sæsondebut efter et halvt års skadespause. Der var bare ikke tilstrækkeligt med kræfter og kvalitet i angrebsspillet til at vinde kampen mod ligaens bedste forsvar, som Skjern Håndbold igen viste frem.

Ærgerligt! For muligheden var der onsdag aften i Skjern Bank Arena. REHH’s forsvar var helt og aldeles parate til at tage imod Skjerns angribere. Første Skjern scoring kom efter mere end 10 min. Søren Rasmussen var igen ”en mur”. Lad os tage de positive briller på og fokusere på REHH’s kloge forsvarspil – noget af de bedste vi har set længe - og Sørens topform. 25 mål til Skjern skal normalt være nok til sejr.

Den fungerende cheftræner Anders Thomsen var i den grad til stede på bænken. Der blev på intet tidspunkt slået op i banen. Spillerne fightede med de kræfter, der var. Og så skal vi videre til næste kamp hjemme mod Skive i Dokken den 4. december.


/Lars L


Målscorer:

Jonas Larholm, 5
Jonatan Mollerup, 3
Mathias Jørgensen, 3
Torben Petersen, 3
Emil Grønbech, 2
Sune Iversen, 2
Miha Zvizej, 1
Jonas Hald, 1Næste kamp er som sagt d. 4 december kl. 16:00, når vi byder Skive fH velkommen i Blue Water Dokken - der vil til denne kamp være fri entré i samarbejde med Esbjerg Kommune - Billetsystemet åbner op for fribilletter i morgen, fredag, kl. 09:00.