Flot præstation mod Aalborg Håndbold | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
5. marts 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Hvad der på forhånd lignede David mod Goliath blev faktisk til en god og spændende håndboldkamp onsdag aften i Blue Water Dokken. Og med lidt mere vestenvind i ryggen var der faldet point af til de hårdtarbejdende spillere fra REHH. 

Et af hjemmeholdets store udfordringer har gennemgående været offensiven. Nøglen til succes blev i dette opgør 7 mod 6-spillet, der blev sat i værk efter ca. 15 min. spil og kampen ud. De 30 mål ville i mange kampe række til point, men de 18 mål Aalborg bankede ind på de første 30 min. på en blanding af manglende redninger og kontrascoringer fra et tændt udehold var i overkanten. 

Efter en pausestilling på 15-18 fik Tim Winkler og det offensive forsvar for alvor fat. Havde det ikke været for lidt rigeligt tekniske fejl, var kampen tippet over på REHH’s hænder. I slutfasen fik vi chancen for at nappe et point, men kampuret manglede lige et par sekunder. Kampen sluttede 30-31. Præstationen og udtrykket er klart godkendt, og holdet fik sammen vist, hvad skal til for ramme slutspillet. 

Nu ser vi med spænding frem mod næste kamp, som er på mandag i Århus.


/Kristian Kristensen
CheftrænerMålscorer:

Nicolai Nygaard, 9
Miha Zvizej, 5
Gunnar Steinn Jónsson, 5
Lasse Uth, 3
Simen Schønningsen, 3
Lars Mousing, 3
Mathias Jørgensen, 1
Magnus Søndenå, 1