Flot spil mod Nordsjælland gav vigtig sejr | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
5. Marts 2019
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk

Mandag aftens kamp udviklede sig på REHH’s præmisser. En 1. halvleg hvor stort set alt der blev sat i gang angrebsmæssigt fungerede rigtig godt, og hvor forsvaret vanen tro formåede at bryde modstandernes angreb gang på gang, lagde grundstenen til en ganske sikker 4-måls sejr i Hillerød. Det var en kollektiv triumf. Det vidner hele 11 spillere på scoringslisten om. Der blev lagt pres på Nordsjælland over en bred front. Fløjspillerne, Kasper Kvist og Mathias Jørgensen, som begge har været stærkt spillende over den seneste tid, præsterede igen flot. Lukas Karlsson fordelte boldene på fornem vis og Kárason og Tidemand fulgte trop med flere bemærkelsesværdige scoringer. Det var flot. Forsvaret må endnu engang fremhæves. Boysen, Heinl, Tidemand, Zvizej og Gunnar er altså en stærk blok at have stående i Håndboldligaen – det viste de endnu engang i går aftes.

Efter en 4-måls føring ved pausen kom Nordsjælland en smule tættere på i starten af 2. halvleg, men REHH havde godt styr på hjemmeholdets 7 mod 6 spil, og med en 6-målsføring ca. 10 min. før tid så det ikke ud til, at der skulle komme slinger i valsen. Det gjorde der heller ikke, selvom Nordsjælland i løbet af få minutter hentede 4 mål, indtil REHH satte trumf på og afgjorde tingene, så det hele endte i en komfortabel udebanesejr på 4 mål.

Med til kampens historik hører at Søren Haagen, som afløste Søren Rasmussen med godt 20 min. igen, endnu engang brillerede med fine og afgørende redninger. Det er flot, hvad Haagen og holdet præsterer for tiden.

Med tre runder igen har vi 1 point ned til SønderjyskE på 9. pladsen. Det ser tæt og spændende ud. Kan vi holde momentum, bliver det spændende helt til sidste runde.

Målscorere:

Lukas Karlsson 5, Kasper Kvist 5, Runar Kárason 4, Jonas Tidemand 4, Mathias Jørgensen 4, Rasmus Boysen 2, Miha Zvizej 1, Gunnar Jónsson 1, Jacob Heinl 1, Simen Schønningsen 1, Pelle Schilling 1


/Sune Agerschou