Forløsende udesejr i Århus 25-31 (16-14) | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
29. oktober 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

På en svær udebane, og mod et hjemmehold der har haft overtaget i de indbyrdes opgør i mands minde, lykkedes det REHH-holdet at levere varen. Efter en meget lige første halvleg fik REHH-defensiven, med en solid ankermand i Søren Rasmussen, lukket af for alvor.

Det betød at Århus måtte nøjes med 9 scoringer i de sidste 30 minutter af opgøret. Dermed blev betingelserne for omstillinger skabt, og roen i angrebet blev skabt med en føring på 21-26 midtvejs i 2. halvleg. Et tryk fra hjemmeholdet blev afværget, og dermed kunne REHH strække armene i vejret efter en fortjent sejr.

Anfører Gunnar Steinn Jónsson lyste op i det offensive spil sammen med Miha Zvizej, der leverede en komplet indsats kronet med 9 mål på 9 afslutninger! Endeligt var Søren Rasmussens præstation meget flot efter pausen.

”Det var ekstremt vigtigt, at få knækket det kampforløb vi har været inde i. Som sagt tidligere lønner hårdt arbejde sig over tid, og i dag kom der et afkast som vi kan bygge videre på fremadrettet. Det giver næring til mere", slutter Kristensen.