Første ligakamp mod Danmarks mest attraktive herrehold! Ribe-Esbjerg møder GOG onsdag den 1. september kl. 19.30 i Gudme | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
30. august 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Aalborg Håndbold får med rette roser for rekruttering af internationale profiler på stribe. Men for undertegnede har den sydøstfynske base i Oure/Gudme/GOG leveret det mest seværdige hold i ligaen i mange sæsoner. At Aalborg og GOG også i denne sæson kommer til at slås om guldet er forventeligt. Og der er ingen grund til at tale uden om. Vi møder:

To af de nye stjerner Torbjørn Bergerud og Jerry Tollbring suppleret af bl.a. Morten Olsen, Emil Lærke, Simon Pytlick, Emil Madsen, Lukas Jørgensen og Oscar Bergendahl. Et team af unge toptalenter garneret af erfarne profiler. Og så er der jo lige OL’s nr. 1: Mathias Gidsel hér, dér og alle vegne.

I Ribe-Esbjerg HH siger vi tak for muligheden for - allerede i sæsonens kamp nr. 1 - at blive matchet med et af de europæiske tophold, vi finder i den danske liga. 28-29 kampen i pokalen skal vaskes af. Muligheden for at vise, at Kristian Kristensens ”nye hold” har rigtigt meget at byde på, opstår på onsdag kl. 19.30.


/Lars L


Kampen mod GOG vil kunne følges på Tophåndbold Livescore