Fra ungdoms- til ligakontrakt | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
28. september 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Ribe-Esbjerg HH har indgået aftale med Morten Jørgensen fra 1. juli 2021 og 2 år frem. Hermed indgår den 19-årige venstre fløj fra 2021 fuldt ud i ligatruppen, hvor han allerede som ungdomsspiller har fået debut og scoret de første mål. Morten Jørgensen er vokset op i moderklubben Sædding-Guldager. Han er i øvrigt lillebror til REHH’s højrefløj Mathias Jørgensen.

Cheftræner Kristian Kristensen ser hos Morten Jørgensen en adfærd, der matcher de forventninger, der er til en REHH-spiller: Morten er en teknisk og taktisk dygtig fløjspiller med masser af defensivt potentiale. Han har nogle af de kompetencer, der kan bringe ham langt i fremtiden – suppleret af høj motivation og vedholdenhed.

Bestyrelsesformand Holger Refslund er yderst tilfreds med aftalen: Morten repræsenterer vores lokale sydvestjyske rødder og kultur. Det er meget motiverende som leder at opleve, når vores egne drenge tager konkurrencen om pladserne på ligaholdet så seriøst. Vi glæder os til at følge ham i REHH- trøjen.

For Morten Jørgensen var klubvalget ikke svært: Man bliver som ungdomsspiller rigtigt godt modtaget af spillertruppen. Jeg glæder mig nu til, at jeg kan forfølge min drøm de næste par år og kan lægge flere lag på mit spil gennem vores inspirerende træningsmiljø. Samtidig glæder jeg mig også til at fortsætte min personlige udvikling i REHH’s klubkultur.  Og det er selvfølgelig ekstra positivt, at jeg skal repræsentere min lokale ligaklub, som jeg har fulgt tæt i mange år.


/Anette Knudsen
Administrationschef