Fremragende præstation mod GOG | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
27. februar 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Fredag aften gæstede Ligaens førerhold Blue Water Dokken og det blev, stik mod alle odds, til point for REHH-mandskabet 28-28 (12-12). Kampen var lige gennem hele opgøret og hjemmeholdet kunne med lidt mere koldblodighed have vundet kampen. Det havde faktisk ikke været ufortjent.

Defensiven stod urokkeligt i 6:0 formationen gennem første halvleg, og havde Viktor Gisli Halgrimsson i GOG målet ikke præsteret på topniveau, havde REHH-mandskabet gået til pause med en føring fremfor 12-12. Målfrekvensen steg efter pausen i takt med at kræfterne slap op for begge mandskaber. GOG tynget af et hårdt kampprogram - REHH-mandskabet uden Nicolai Nygaard og Lasse Uth, i en forvejen smal trup. Afslutningen blev en neglebidder med REHH på bolden med en 28-27 føring. Forinden havde Rene Villadsen haft en 100% redning på et nærskud. Desværre fik REHH ikke spillet tiden ud og de gav GOG en kontrachance, hvor de fik tilkæmpet sig et straffekast og eksekveret bolden i mål til slutstillingen 28-28.

”Det er sundhedstegn, når vi er skuffet over et point mod rækkens nummer 1. Det vidner om den rigtige indstilling på holdet. Det var en vanvittig flot holdindsats igen og drengene fortjener ros og anerkendelse. Det er præcis dette udtryk, der skal kendetegne Ribe-Esbjerg” slutter Kristian Kristensen.