Fri entré til første TV-kamp | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
3. oktober 2019
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Man kan ikke sige andet end at vi er kommet godt fra start i denne sæson. Vi har indtaget 2. pladsen i Primo Tours Ligaen med 9 point for 6 kampe.
Herrerne har arbejdet hårdt og målrettet, og det har vi bestemt set resultaterne af – især forsvaret skal her fremhæves.

Der venter en stor kamp forude, når herrerne d. 12/10 står ansigt til ansigt med Bjerringbro-Silkeborg på hjemmebane i Blue Water Dokken, og det vil ikke kun være det fysiske publikum hvis øjne hviler på dem, men også Hr. og Fru. Danmark hjemme i stuerne, da det er vores første TV-kamp i sæsonen.

Vi har i samarbejde med Esbjerg Kommune valgt at give fri entré, så alle har mulighed for at komme ind og se kampen – forhåbentligt en mulighed som rigtig mange vil gribe, så vi kan få en masse larm på lægterne og gå fra banen med en sejr, og 2 point til samlingen.

Endvidere vil der være hoppeborg og gratis slush-ice, som er leveret af lejpartytelt.dk

For at komme ind til kampen skal der bruges fribilletter - disse fribilletter vil være tilgængelige i vores online billetsystem fra kl. 09:00 i morgen, og ellers vil de kunne hentes i billetsalget fra kl. 15:10 på kampdagen, såfremt der ikke er udsolgt.

Lad os håbe på en kanon kamp i vores favør, og et fantastisk fremmøde!

/Julie Nicolajsen