Gammel kending får comeback i Ribe-Esbjerg HH | Nyheder | REHH

29. December 2017

Når Ribe-Esbjerg HH møder ind efter julepausen er det med gensyn af en tidligere spiller. Klubben har nemlig indgået en aftale med målmand Rasmus Lind for resten af den nuværende sæson. Rasmus Lind har tidligere optrådt i Ribe-Esbjerg HH i sæson 15/16. Herefter vendte Lind hjem til TTH Holstebro for en enkelt sæson, hvorefter han annoncerede et karriestop for i stedet at satse på den civile karriere. En opringning fra SG Flensborg-Handewitt på grund af en skade betød dog et comeback til håndboldverdenen. Det sidste halve år har Rasmus Lind således optrådt for det tyske storhold, hvor hans kontrakt udløber ved årsskiftet.   

”Det har været et utrolig spændende og lærerigt eventyr at være en del af et tophold som Flensborg-Handewitt. Nu glæder jeg mig dog til at vende hjem til Danmark igen og hjælpe Ribe-Esbjerg HH i de vigtige kampe i foråret. Sidst jeg spillede i klubben, havde jeg en rigtig god tid, så da jeg blev kontaktet igen og fik muligheden for at kombinere håndbold på dette niveau med et civilt job, kunne jeg ikke sige nej”, udtaler Rasmus Lind. 

”Vi er utrolig glade for at kunne tilknytte Rasmus Lind hos os igen. Han er en dygtig målmand med en masse erfaring og rutine på cv’et. Og så er han bare en rigtig god fyr at have i en trup som vores. Han vil styrke holdet i de vigtige kampe, som venter os efter vinterpausen, hvor vi meget gerne skal formå at spille os med i slutspillet – og herfra kan alt jo ske”, udtaler Ribe-Esbjerg HH’s formand Holger Refslund. 

Første gang Rasmus Lind kommer i aktion i den blå trøje bliver den 3.-4. februar, hvor Ribe-Esbjerg HH for første gang i klubbens historie skal spille Final4 – og dette endda på Linds gamle hjemmebane i Holstebro.

/Af Anette Knudsen