Gassen gik af ballonen | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
11. februar 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Helt som forventet blev det en hård kamp mod Skanderborg Håndbold, desværre uden point til REHH-drengene. Nederlaget på 29-34 (15-16) vidner om en defensiv der vaklede - ikke mindst returløbet i store faser af kampen.

Offensivt så det periodisk godt ud, men de små udfald med pressede skud/indspil blev prompte straffet af Skanderborg-holdet.

Når REHH-holdet fik sammenhæng i forsvaret, og redninger fulgte med, så 2. fasen positiv ud. Det var medvirkende til, at holdet fik skabt en føring på 18-17 tidligt i 2. halvleg. Men det blev op ad bakke mod enden, hvor kræfterne slap op i REHH-lejren.

”Det var et hårdt slag, men dog med pil opad fra sidste opgør rent offensivt. Vi fik skabt flere af de standardsituationer vi gerne vil frem til, og 29 mål er også godkendt mod Skanderborg. Vi var ikke dygtige nok til at få organiseret vores returløb, ligesom vi taber alt for mange simple forsvarsdueller i zone 2 og 3. Udgangspositionerne blev for flade og det går ikke mod et boldbegavet hold som Skanderborg. Vi tabte vigtige point i slutspilræset, men kæmper videre til det sidste. Recepten er klar; arbejdstøjet på og videre fremad!” udtaler Kristian Kristensen.

Vores næste kamp foregår på udebane, når vi tørner sammen med Fredericia HK, tirsdag d. 16/2 kl. 18:30.