GOG har lagt ligaen ned. Hvad gør Ribe-Esbjerg HH ved dét? - REHH mod GOG i Blue Water Dokken den 25. februar kl. 18.30 | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
24. februar 2022
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

GOG er i denne sæson suveræne i HTH-ligaen. I de første 21 kampe har de sat 1 point til. Samtidig ligger de nr. 1 i puljen i European Leaque. Med Bergerud i målet, Tollbring som hurtig fløj og straffeskytte (155 mål). Bergendahl på stregen. Med de to 21-årige storskydende backs Simon Pytlick og Emil Madsen (der efter Gidsels skade har taget over fra dag ét). Med Morten Olsen som klog playmaker. Man kan kun tage hatten af og sige tak for en masse gode oplevelser.

Cheftræner Anders Thomsen tager afsæt i, at REHH har præsteret godt på hjemmebane i en længere periode:

”Vi ved, at der venter en stor opgave mod ligaens absolutte tophold. Men efter en tur i Corona-møllen kommer vi med alt, hvad vi har. I tillæg kigger vi ind i 2 spændende uger, hvor flere af topholdene er på menuen. Vores fokus er derfor rettet mod at dyrke de gode momenter i spillet. Og ikke mindst fastholde de perioder, hvor vi evner at spille stabilt”.

Vi ser frem til en superoplevelse!

/Lars L

Billetter til kampen kan købes online frem til kl. 17:30 på kampdagen → Billetsalg
Der er også åbent for billetsalget til kampen d. 1 marts, hvor vi i Ribe Fritidscenter tørner sammen med Bjerringsbro-Silkeborg.

Husk også at kampene altid kan følges via Livescore på Tophaandbold.dk/livescore eller via appen Tophåndbold