GOG straffer fejlene | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
4. september 2014
GOG har gennem mange år været en institution i dansk herrehåndbold, og i morgen, fredag den 5. september, er det os, der får fornøjelsen af at modtage holdet med den nærmest legendariske målmand, Søren Haagen, der har en masse landskampe bag sig.
Men hvad er GOG for et hold?
- Det er et rigtigt godt hold, der kun var et mål fra semifinalen sidste år. godt nok er der en smule udskiftning på holdet til denne sæson, men det er stadig et godt hold. Grundstammen har spillet sammen i mange år både sidste år i ligaen og før da i 1. division.
- Det er et hold, der straffer de fejl, modstanderne laver, siger vores cheftræner, Claus Uhrenholt.
- Hvad med Søren Haagen, kan han blive ved?
- Det tror jeg sagtens. Han er et konkurrence menneske ud over alle grænser, og han sætter en ære i at gøre det godt. Han er en god spiller.

Claus Uhrenholt

- Vi har mødt GOG i en træningskamp, men da var de uden Kirkelykke, deres venstre back, og det er et hold, der står godt til os. De er måske knapt så fysiske som vi er.
- Hvem anser du som favorit?
- Det er GOG. vi er ikke favoritter mod nogle af de øverste fem til seks hold i ligaen, men kontra sidste sæson bør vi have mindsket afstanden. Grundstammen på holdet har spillet sammen i mange sæsoner, og her er de et hestehoved foran os.
- Mange af de spillere, vi har, spillede jo ikke meget sidste sæson, og som bekendt tager det fra en halv til en hel sæson at spille et hold sammen.
Claus siger videre: - vi kender konditionerne. Dæk godt op, sørg for at komme hjem og angrib uden risiko. Gør vi det, kan vi skabe en lige kamp.
- Forfalder vi til det skrammel, vi lavede i første halvleg i Århus, kan vi tabe kampen på ti minutter. Kan vi spille som i 2. halvleg i Århus, har vi en chance.
- Vi skal spille med hovedet, tænke os om og passe på bolden, når vi har den. Satsede indspil, boldtab og manglende koncentration bliver straffet benhårdt, siger Claus.
Der er således udsigt til en virkeligt spændende og underholdende håndboldkamp, og husk på, at ud over selve spillet får du også andre underholdende elementer før kampen og i pausen som tidligere omtalt her på siden, ligesom der er legestue for de mindste.
Velkommen i Blue Water Dokken fredag eftermiddag.