Julie Nicolajsen
27. februar 2023

Ribe-Esbjerg HH – GOG
31-40 (14-19)

Marcus Mørk fik fra start rollen som playmaker. Den præstation er Marcus garanteret træt af. Det blev 0-4, før REHH scorede første mål ved. 6.30 min.

REHH’s to målmænd må være lige så skuffede over de i alt 6 redninger mod 40 mål. Det smittede af på et godt kæmpende forsvar, der resignerede i anden halvleg.

Og så til det positive: Elvar Ásgeirsson har kæmpet med kampformen efter VM. Han spillede en perfekt kamp med 6 mål på 7 skud, 4 assist og 1 tilkæmpet straffekast. Fortjent kampens spiller.

Men det kunne også have været højre back, Emil Grønbech, der har været ude i 14!! måneder. Han kom ind midt i anden halvleg og viste imponerende timing med 4/5 og 3 assist. Andreas Søgaard og Jesper Munk var 100 % på stregen. Og som en tilskuer sagde: ”Når William Aar slipper håndbremsen – så skal I bare se!!”

Vi lader Emil Grønbech slutte kampreferatet af:

Det var en fantastisk oplevelse at være tilbage. Kampen var jo afgjort, og jeg kunne bare spille frit. Det var en superoplevelse at få lov til at levere det, jeg har glædet mig sådan til: Score mål og være en aktiv del af holdet!”

Næste kamp er torsdag den 2. marts kl. 18:30 mod HC Midtjylland i Klink & Jensen Arena - kampen livestreames i Tophåndbold appen.