Gunnar Steinn Jonsson forlænger | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
8. februar 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Ribe-Esbjerg HH har forlænget aftalen med den islandske playmaker, Gunnar Steinn Jonsson, med yderligere en sæson så aftalen nu løber frem til sommeren 2021.

”Gunnar har i de forgangne sæsoner været en vigtig del af vores hold, hvor han har spillet flere af bagspilspladserne med stor succes. Han er en alsidig spiller, som kan spille i begge ender af banen, og vi er meget glade for, at vi i næste sæson også kan nyde godt af hans gode spil”, udtaler bestyrelsesmedlem Johnny Nim.

Gunnar selv udtaler: ”Jeg er meget glad for fortsat at være en del af det spændende projekt, som er igang i Ribe-Esbjerg HH. Derudover er min familie og jeg også faldet rigtig godt til i Esbjerg, så det har været en let beslutning for os alle at forlænge aftalen. Selvom starten her i februar ikke er forløbet som ønsket, så synes jeg, vi har taget et stort skridt frem i forhold til sidste sæson, og jeg håber og tror på, at det fortsætter. Vi har fuldt fokus på at sikre en plads i slutspillet og lykkedes det, så kan alt ske”.


/Anette Knudsen
Administrationschef