Gunnar Steinn Jónsson stopper i REHH | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
15. februar 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Gunnar Steinn Jónsson havde egentlig først kontraktudløb i REHH til sommer, men han har ønsket at få lov til at fratræde allerede nu, da han har fået tilbudt at spille sæsonen færdig i bundesligaen. Når vi ikke fremadrettet satser på en spiller, ønsker vi naturligvis, at vedkommende kommer bedst muligt videre i deres karriere andet sted og vil om muligt gerne bidrage hertil. Det vil naturligvis altid indebære en vurdering af de alternativer vi har til rådighed. Klubbens ledelse, herunder trænerteamet, har vurderet at det er muligt for os, at imødekomme Gunnars ønske.

Vi takker Gunnar for tiden i REHH og ønsker ham held og lykke i bundesligaen.

Gunnar Steinn Jónsson udtaler selv om skiftet:

"Det er med en klump i halsen, at jeg siger farvel til Ribe-Esbjerg. Mine holdkammerater og venner. De gode folk som arbejder i klubben. Alle frivillige og selvfølgelig alle vores gode fans. Det har altid været mit førstevalg at blive i klubben og det har jeg ytret ønske om gennem hele denne sæson. Min familie og jeg har haft en fantastisk tid i Esbjerg, hvor mine børn er blevet velintegrerede i skole, børnehave og idrætsliv. I sidste uge fik jeg den definitive besked, at jeg ikke indgik i Ribe-Esbjerg’s planer for fremtiden. Samtidig fik jeg en mulighed for at spille sæsonen færdig i den tyske bundesliga. Det har været en svær beslutning, men jeg tror, at jeg har truffet den rette. Jeg ønsker klubben held og lykke med de kommende kampe og i fremtiden."