Hænderne op! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
15. november 2019
Foto leveret af Nordlyset72

Efter vores topbrag i Aalborg venter der endnu en kamp på højeste hylde, når Århus Håndbold gæster Blue Water Dokken lørdag den 16. november kl. 16.10. 

Holdet fra Smilets By har ændret lidt i spillestilen op til denne sæson og kan bl.a. præsentere en bagkæde, der på gode dage får den store kanon i Tirpitz-stillingen til at blegne. Herudover holder Århus højt tempo gennem alle dele af spillets faser. Således er der ingen tvivl om, at der kommer fart over feltet. Det hold der får etableret sig bedst defensivt vil formentligt stå med gode kort i bestræbelserne på hive 2 point ind på ”slutspilskontoen”. 

Defensivt kan vi nu byde på et 5:1 forsvar i tillæg til vores basis i 6:0. Det holdt vand i store perioder mod Aalborg og kan vise sig at være nøglen til at sætte Århus´ kanoner under pres. Endeligt ser vi vores offensive spil i fortsat udvikling. Balancen mellem det frigjorte og det stereotype spil er hårfin, og det er netop det, vi arbejder på - vi bevæger os hele tiden i den retning, vi gerne vil.  

Forberedelserne op til kampen har været fine og givet mulighed for at træne igennem og få plejet de skavanker, der har indfundet sig. Det betyder, at Daniel Ingason fortsat er ude, mens resten af truppen er intakt. 

Vi ser frem til igen at spille foran et tændt hjemmepublikum og et hav af TV2 seere. 

/Kristian Kristensen