Hård modstand venter | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
28. September 2018
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk

Århus Håndbold har fået en rigtig flot start på sæsonen med sejre i fire ud af de fem første kampe. Det er et sammenspillet hold, der altid er i spil til slutspilspladserne – og oftest når med blandt de 8 bedste. Tropperne fra smilets by er igen i denne sæson styret af Erik Veje Rasmussen, der efterhånden har været i klubben i utrolig mange år og har gjort et godt stykke arbejde.

REHH har tidligere haft store vanskeligheder med især Sebastian Henneberg og Torben Petersen, som har udfordret os på langskuddene, ligesom Jens Fredsgaard i målet til tider også har voldt os problemer – så dem skal vi have styr på. Det bliver også et gensyn med den tidligere REHH-spiller Jonas Langerhuus, der efter et par år i Schweiz er vendt hjem til den danske liga på sin vante plads på højre back.

For REHH gælder det om at få en god start på kampen. Efter den tamme indsats i Lemvig i mandags er holdet klar til at få vasket pletten væk og kæmpe med om sejren. Der er masser af uforløst potentiale i holdet – nu skal det forløses. Efter en sløj start på sæsonen vil det lune på REHH’s pointkonto at komme i gang i egen hule og få de to point lørdag eftermiddag.

Der er gratis entré til kampen i samarbejde med Esbjerg Kommune, og for børnene er der hoppeborg og gratis slush ice i samarbejde med Lejpartytelt.dk.