Hatten af!!! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
3. december 2019
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Som træner kan man kun tage hatten af for det der skete i Blue Water Dokken mandag aften. 

Man så et Ribe-Esbjerg hold som stort set fra start til slut spillede en taktisk veludført kamp. Ført an af Gunnar Steinn Jonsson, som styrede tropperne med hård hånd og dikterede de åbninger, vi havde aftalt.

Alle bød ind med noget ekstra på denne dejlige aften. Specielt var vores forsvarspræstation ud over det sædvanlige. Vi fik bragt SønderjyskE i meget svære positioner, og hvis de fik chancen, havde vi en stærk sidste skanse i Søren Rasmussen.

Det glæder begge trænere at se, at målmændene begynder at føle sig sikre på den nye 5-1 formation. Samarbejdet mellem dem og forsvaret var noget nær perfekt.

Dette betød, at vi gik til pause foran 16-12.

Vi startede anden halvleg i undertal, faktisk fik vi en to minutters udvisning mere kort efter. Dette bragte lidt grus i maskineriet, og SønderjyskE fik kontakt. Vi skiftede Niels Dahl ind, som straks kvitterede med en flot scoring. Også Simen Schønningsen gjorde en rigtig god figur i denne periode og fik scoret et par flotte mål. Dette bevirkede, at vi igen fik styr på tingene, og derfra kiggede vi os ikke tilbage og fik hevet en flot sejr hjem på 30-24. Så hatten af for holdet! En meget meget stærk indsats.

Tusind tak til alle fremmødte. I sørgede for en fantastisk kulisse, og det var en fantastisk fornemmelse at mærke jeres engagement.

 

/Lars Walther


Målscorer:
Nicolai Nygaard, 6
Mathias Jørgensen, 6 (3) 
Miha Zvizej, 4 
Gunnar Steinn Jonsson, 4
Runar Karason, 3
Kasper Kvist, 2 
Niels Dahl, 2 
Simen Schønningsen, 2
Lasse Uth, 1