Holdet sejrer | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
1. november 2019
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Efter en kamp under middel i Kolding og tabet af Jacob Heinl til Flensburg-Handewitt samt en knæoperation til Daniel Ingason og en ledbåndsskade i fingeren til Simen Schønningsen, har det været en noget turbulent uge for holdet, da mange nye ting skulle implementeres, og folk skulle stå på nye pladser i forsvaret.

Efter en lidt usikker start forsvarsmæssigt på kampen mod Nordsjællland Håndbold torsdag aften fandt vi stille og roligt rytmen i vores forsvar. Angrebsmæssigt spillede vi fra start ganske godt og scorede mål efter behag. Men qua vores usikkerhed i forsvaret samt lidt manglende redninger, hang Nordsjælland godt på. Vi gik alligevel til pause med en føring på 17-16.

Anden halvleg startede ganske godt for os, og vi fik stille og roligt udbygget vores forspring til 4 mål. Derefter gik det slag i slag, og vi fortsatte det gode spil og kunne stille og roligt bringe en sejr i hus på 32-24.

Vi spillede en fantastisk anden halvleg, hvor Nordsjælland kun fik scoret 8 gange. Såvel forsvar som målmænd fik det hele til at spille sammen. Det var en fantastisk holdpræstation, som undertegnede er meget stolt over. Det har været turbulent i løbet af ugen, så at se holdet stå sammen på den måde gør en rigtigt stolt.

Man bør fremhæve Niels Dahl, som blev sat ind efter 12 min. spil. Han spillede fantastisk og scorede 5 mål på 6 forsøg. Han tog sin chance og udnyttede den optimalt. Niels er bestemt en spiller, som vi  kan forvente os meget af. Ellers må man bare sige, at det var en flot holdindsats over hele linjen. 

Vi ser frem til en tur til Gigantium i Aalborg på onsdag, hvor Aalborg Håndbold byder op til dans. Kampen vises på TV2 Sport kl. 20:30.

En stor tak til alle dem som mødte op i Frøs Sparekasse Arena i dag. Hallen var fyldt godt op, og der var en fantastisk stemning. Det var noget, der efterfølgende blev snakket meget om i omklædningsrummet. Så endnu et stort tak til jer alle sammen.

 

/Lars Walther