Hvad i alverden foregik der i Ribe? | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
17. marts 2023

Ribe-Esbjerg HH – SønderjyskE Herrer
20-28 (7-14)


Det positive: REHH forsvaret foran en velspillende Ágúst Björgvinsson holdt udeholdet nede på opnåelige 28 mål. På højre fløj var Mathias Jørgensen (6/7) på toppen. Et propfyldt Ribe Fritidscenter var klar til at bakke op. Men spændingen var slut efter få minutter.

56 angreb til REHH gav 20 mål. Kasper Larsen havde 19 redninger. I 17 angreb blev der enten skudt ved siden af mål eller bolden blev tabt.  Så vinder man ikke over et flot spillende SønderjyskE, der med ny træner viser, hvad et stærkt hold kan, når trænerens koncept og samspillet i begge ender af banen er på vej i opadgående kurve.

De fraværende Andreas Søgaard og Emil Grønbech var savnede. Sygdom i en stor del af truppen gennem 14 dages kamppause var synlig. Men det kan ikke begrunde en fortsættelse af den nedadgående kvalitetskurve, vi har set siden vinterpausen. Og sammenbruddet i første halvleg lignede alt for meget 4 tilsvarende kampe i november-december.

For 4 måneder siden scorede de samme REHH-spillere 36 mål i Skansen. I Ribe virkede angrebsspillet igen forkrampet - og spillerne signalerede, at det nok hellere var sidemanden, der skulle forsøge sig.

Alle ville så gerne give publikum en oplevelse og sejr. Det blev en stor skuffelse for både publikum og spillere. Slutspillet kan stadigvæk nås. I teorien.

Næste kamp er ude mod Fredericia den 21. marts kl. 18.30 - kampen sendes på TV2 Sport.


/Lars L


Målscorer:
Mathias Jørgensen, 6
Simon Birkefeldt, 4
Marcus Mørk, 3
Elvar Ásgeirsson, 2
Morten Jørgensen, 2
Magnus Haubro, 1
Jesper Munk, 1
Sander Juel, 1

Målvogtere:
Ágúst Elí Björgvinsson, 13/41 (31,71%)


Man Of The Match:
Mathias Jørgensen
 Man Of The Match er sponsoreret af Butcher
Mathias er sponsoreret af Nørgaard Anlæg og Villemoes Holding ApS


Månedens Spiller:
Elvar Ásgeirsson
 
Elvar var dén spiller, som Fanklubben fandt bedst i februar måned.
Elvar er sponsoreret af Phønix Tag Esbjerg


Match Partner:

 


 

 


Fotos: Photo-Andersen.dk