Hvorfor sku’ REHH lige tabe dén kamp? | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
9. september 2022
KIF Kolding vandt over Ribe-Esbjerg HH med 29-26 (14-10)

Respekt for et KIF-hold, der vandt forsvars-målmandsduellen klart. 26 mål – det første efter 14 min. er for lidt til point i herreligaen. Og 15 KIF-redninger mod REHH’s 7 giver svære odds.

Anders Thomsen forsøgte sig med 4-5 forskellige bagkæder i den brede trup. Men alle bagspillere var - på samme dag - for ustabile i præstationerne.  Der blev skudt rigtigt meget over eller ved siden af mål - eller i fødderne på en stærk Brandbyge i KIF-målet. REHH’s cheftræner lagde da heller ikke skjul på, at han havde forventet noget mere:

”Selvfølgelig er jeg skuffet over, at vores bagkæde i det første kvarter ikke evner at skabe og omsætte tilstrækkeligt med chancer. Og den følelse smittede af på holdet resten af kampen, hvor vi jo spiller lige op med KIF.

Jeg shopper så muligvis for meget rundt blandt bagspillerne. Men er løbende overrasket over, at ingen rigtigt brød barrieren før det sidste kvarter, hvor vi leverer fint i angrebet. Og så er vi selvfølgelig ramt på målmandsposten. Det er svære betingelser for Ágúst Elí, at han ikke får mulighed for at få en pause.

Skal man anskue det positivt, så er vi på en dag, hvor vi bestemt ikke toppræsterer, et par redninger og aktioner fra en sejr”.

Holdet får mulighed for at rejse sig igen allerede mandag aften i Blue Water Dokken, hvor Nordsjælland Håndbold kommer på besøg. Kampen starter kl. 18:30.


/Lars L


Målscorer:
Mathias Jørgensen, 5
Jonas Larholm, 4
William Aar, 4
Sune Iversen, 4
Arnar Hálfdansson, 3
Elvar Ásgeirsson, 3
Sander Juel, 1
Magnus Haubro, 1
Marcus Dahlin, 1


Billetsalget til kampen d. 12. september er i fuld gang → Klik her

Der vil til kampen blive serveret en grillet pølse fra Slagter Theilgaard, med brød fra Guldbageren, til de første 100 ankomne. Efter kampen samles vi på banen til en gratis øl eller vand, hvor der er mulighed for autografer, billeder og en god snak med spillerne.Foto: Photo-Andersen.dk