Ikke som forventet | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
8. februar 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Efter en fantastisk uges træning hvor holdet havde rykket sig på alle parametre var vi alle fyldt med selvtillid og havde troen på en sejr over Skjern Håndbold, der fredag aften gæstede Blue Water Dokken.

Det var desværre ikke det udtryk, vi lagde for dagen i kampen. Skjern stillede op med et meget fladt 6-0 forsvar, som indbød til skud fra distancen. Vi fik aldrig lukket op ude bagfra, og dette resulterede i at vores stregspil også led meget. Så man må sige, at vi er meget skuffede over os selv og vores indsats.

Vi havde godt fat i vores forsvar, som ikke stod godt mod GOG. I dag var det i den anden ende, at problemet var. Vi gik til pausen nede med 10-13.

Anden halvleg startede også lidt tungt, men vi fik langsomt kontakt, men da vi endelig fik chancen for at vende kampen havde vi 4 tekniske fejl, som kostede os dyrt.

Kampen endte med et nederlag på 21-24. Det var en god forsvarskamp, men absolut en kamp hvor der er plads til forbedringer i det offensive spil. Vi må hænge i og fortsætte det gode træningsarbejde - så skal det nok blive belønnet.

Desværre måtte Lars Mousing og Kasper Kvist udgå af kampen. Vi håber, at de begge hurtigst muligt kommer ovenpå igen.