Islandsk playmaker til Ribe-Esbjerg HH | Nyheder | REHH

12. Juni 2018

31-årige Gunnar Steinn Jonsson med en fortid i Nantes, Gummersbach og senest de svenske mestre fra Kristianstad skifter til Ribe-Esbjerg HH. Den islandske playmaker har indgået en to-årig aftale. 

Formand for Eliteudvalget i Ribe-Esbjerg HH, Sune Agerschou, udtaler:

Gunnar er en helt anden type end Lukas Karlsson, og det forhold gør, at vi forventer, de kommer til at komplementere hinanden godt. Gunnar er stærk i duelspillet og dygtig til at iscenesætte sine medspillere. Og så er han en dygtig forsvarsspiller, hvor han som regel dækker back. Han kommer med stor erfaring. Dels fra de to bedste ligaer i Europa: Frankrig og Tyskland og dels fra Champions League, hvor han har deltaget med Kristianstad. Derudover har han omkring 50 kampe for det islandske A-landshold. Han er en tænksom spiller, som har prøvet rigtig meget. Og så har han prøvet at vinde noget - de sidste år er han blevet svensk mester. Vi glæder os rigtig meget til at indlemme ham i truppen, som ser rigtig stærk ud efterhånden.

Gunnar selv udtaler:

Ribe-Esbjerg HH er et spændende projekt, som jeg er meget imponeret over. Holdet har et stort potentiale, og der venter Lars Walther en stor opgave i forhold til at samle et hold på så kort tid med så mange nye spillere. Jeg glæder mig dog til at arbejde sammen med ham og alle andre i og omkring klubben de kommende sæsoner.  Vi har alle muligheder. Jeg har været i Esbjerg og har fået et rigtig godt indtryk af byen og folkene der. Jeg og familien glæder os til at flytte dertil. Så må vi se, hvor langt jeg kommer med det danske sprog, som vi har lært i skolen på Island”.