Julehilsen fra Ribe-Esbjerg HH | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
20. december 2019
Foto leveret af Nordlyset72

Så står julen snart for døren. Inden da har vi dog en meget vigtig kamp på udebane mod Mors-Thy Håndbold på lørdag, hvor vi håber at kunne tage to vigtige point inden juleferien. 

Sportsligt har 2019 været et blandet år, hvor vi i sæson 2018/2019 sluttede på en 9. plads – kun ét sølle mål fra 8. pladsen, der giver adgang til det forjættede slutspil. Håndbold er en fantastisk sport, hvor der i den meget tætte herreliga sjældent er langt fra succes til fiasko. Det fik vi i den grad at mærke i sidste sæson. Sæson 2019/2020 er derimod startet forrygende. Med en sejr på Bette Balkan på Mors på lørdag og lidt held i sprøjten i forhold til de øvrige kampe i sidste runde, kan Ribe-Esbjerg HH holde juleferie på en flot 3. plads. Uanset resultatet på lørdag er Ribe-Esbjerg HH dog sikre på at overvintre på en slutspilsplads. Vi ser derfor med spænding frem til de afgørende kampe, der starter op igen 1. februar efter EM-pausen.

Økonomisk er vi fortsat velkonsolideret og kunne igen i år præsentere et overskud – denne gang på 63.000 kr. Den store opbakning til vores årlige spinningarrangement i marts måned, hvor der blev kørt hele 3 mio. kr. ind var ganske enkelt imponerende. Tusind tak for det!

Vi vil gerne sige jer mange tak for den store opbakning i 2019. Vi glæder os til at ser jer på lægterne igen i 2020 i både Blue Water Dokken og Frøs Sparekasse Arena.

I ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår fra Ribe-Esbjerg HH!

/Anette Knudsen