Kamp om slutspilpladsen i Ribe Fritidscenter! - Ribe-Esbjerg møder Lemvig-Thyborøn den 16. februar kl. 18.30 | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
14. februar 2022
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Nordvestjyderne er i gang med en stærk sæson. 2 hjemmesejre over Fredericia og TMS Ringsted har sendt LTH op på 7. pladsen. REHH kom ligeledes godt fra start efter EM-pausen med sejren i Skive. Herefter har Corona desværre udsat 2 kampe og slidt på kampformen.

Cheftræner Anders Thomsen har et tæt kendskab til LTH, hvor han har været cheftræner de foregående 2 sæsoner.  Han vil dog holde igen på informationsstrømmen.

”Vores spillere skal selvfølgelig helt overordnet forberedes på, hvor LTH har styrker og blindspots. Vi har stort kendskab til LTH, der slog os fortjent med 29-27 på deres fantastiske hjemmebane. Jeg synes dog, at vi som kollektiv står et andet sted nu – med fornyet tro på tingene og flere strenge at spille på. Med et stærkt hjemmepublikum i ryggen lægger vi alt i puljen for at hente de to vigtige point”.

Det er to hold, som kæmper om slutspil, der mødes i Ribe. Vi glæder os til kampen!


/Lars LBilletter til kampen kan købes i vores online billetsalg frem til kl. 17:30 på kampdagen - kom og vær vores 8. mand!Match Partner: