Kan Ribe-Esbjerg HH endnu engang modstå trykket fra BSH? - REHH mod BSH spilles i Ribe Fritidscenter den 8. februar kl. 20.00 | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
7. februar 2022
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Slutspilspladsen blev forsvaret, da REHH fredag aften fik en smal sejr ude over Skive fH. 3 dage tidligere havde Bjerringbro-Silkeborg hentet en tilsvarende smal sejr samme sted.  Nu mødes de 2 hold i den intime hal i Ribe.

I første turneringsrunde kom vi hjem fra Silkeborg med en 1-måls sejr. Når vi tirsdag aften møder det faste ligatophold, kommer vi igen op mod midtjydernes tunge skyts: Jacob Lassen, William Bogojevic og Nikolaj Øris – styret af holdets svenske playmaker Ludvig Hallbäck.

Cheftræner Anders Thomsen er klar over udfordringen:

I kampen i Silkeborg fandt vores defensiv den rette aggressivitet og hårdhed. Med dette afsæt fik vi godt gang i vores kontraspil. Skal vi lykkes med at trække point ud af kampen i Ribe, skal vi spille op til vores bedste. Og vi skal igen lykkes med at matche det tunge tryk fra BSH-bagkæden”.

Et fyldt Ribe Fritidscenter må meget gerne være hjemmeholdets 8. m/k!


/Lars L


Der er til kampen udsolgt af siddepladser, men det er stadig muligt at købe en ståplads i vores online billetsalg frem til kl. 19:00 på kampdagen.

Køb din billet lige her → Billetsalg

Kampen sendes på TV2 Sport


Match Partner: