Kasper Kvist - Golf og gadget nørden | Nyheder | REHH

Cecilie Winther
10. September 2018
Photo-Andersen.dk

Kasper Kvist flyttede tilbage til Danmark over sommeren 2018, efter 2 år i Tyskland, hvor han spillede for Wetzlar i den tyske Bundesliga. Trods mange praktiske gøremål i forbindelse med flytningen fra et andet land, har det alt i alt været en god oplevelse. At komme tættere på familie og venner har været det største plus. Det nye hus i midtbyen er blevet indviet med besøg fra alle bekendte fra nær og fjern, som det har været svært at få set under opholdet i det tyske.  

Esbjerg har vist sig fra sin bedste side over sommeren, hvor gågaden, stranden og de mange grønne områder er blevet brugt flittigt sammen med hans kone og søn.

Når Kasper ikke spiller håndbold, bruger han det meste af hans tid med familien, venner og på golfbanen - ”Jeg bruger golf til at slå hovedet fra og til at hygge mig. Jeg tager ofte på driving rangen og træner eller spiller 18 huller med nogle venner eller familie – uanset hvad jeg gør, så får jeg et frirum fra hverdagens trummerum. Det at få renset hovedet og tankerne, det har altid fungeret rigtig godt for mig. Desuden er det altid sjovt at have en lille konkurrence kørende, hvor der er chance for håneretten”.

Kasper har også en passion for velsmagende mad, god kaffe og lækre vine – han elsker at købe en masse gadgets og maskiner hertil og bruge tid på at kræse om familie og venner der kommer på besøg i hjemmet. Hvis man dog spørger hans kone, så kunne Kasper nok godt skrue lidt ned for mængden af PlayStation i fritiden.

Kasper trives og er glad for det nye hold, hvor alle har taget godt imod ham. Opstarten og træningsturneringerne har gjort, at han er kommet godt ind på holdet, hvor han mener, at Tim Winkler bliver den største bidragsyder til bødekassen.  Kasper gør det klart at hans ambitioner for holdet er at ende i top 6, hvilket han mener er realistisk, selvom holdet er helt nyt, og det tager tid at blive spillet sammen.


Foto: Nordlyset 72 - Ingrid Anderson-Jensen