Klog forsvarsfight foran stærk Ágúst i målet! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
13. september 2022
Ribe-Esbjerg HH mod Nordsjælland Håndbold 35-23 (17-9)

Når der scores 35 mål, er det oplagt at fremhæve angrebet. Det var der også god grund til. Jonas Larholm tryllede som playmaker. Marcus Dahlin var knivskarp på langskud. Andreas Søgaard og Jesper Munk blev fodret på stregen – og omsatte efter fortjeneste. Og så var der plads til, at fløjene havde en mindre god dag.

Nordsjællands bagspillere Nichlas Hald og Kristian Olsen havde scoret masser af mål i holdets 2 første kampe mod Aalborg og TTh Holstebro. REHH-forsvaret holdt dem nede på 3 mål tilsammen! Det var dér succesen blev grundlagt. Jesper Lindgren og kollegerne leverede flot forberedt og udført forsvarsspil – der holdt niveau i 60 min. Og i målet bakkede Ágúst Björgvinsson op med redninger (39 %).

Én af holdets nye bagspillere, Elvar Ásgeirsson, var med 2 mål og 8 målgivende assist en markant REHH-spiller. Han var da også yderst tilfreds med holdets indsats:

”Vi spillede med høj energi i 60 minutter. Det var netop dét, vi havde aftalt. Vi spillede klogt i forsvaret. Og så var Ágúst dér til at bakke os op, når de alligevel kom igennem. Jeg synes også selv, at det var en fornøjelse at være aktør i en defensiv, der hang sammen fra fløjen og hele vejen gennem kæden. Offensivt kunne jeg godt have scoret lidt bedre på mine chancer – men sådan er det jo nogle gange.”

3 kampe med 4 point. Næste kamp er ude mod Skanderborg Aarhus d. 17. september kl. 18:00 - denne kan ses på TV2 Play.


/Lars L


Målscorer:
Andreas Søgaard, 6
Jonas Larholm, 5
Marcus Dahlin, 5
Simon Birkefeldt, 4
Jesper Munk, 3
Morten Jørgensen, 3
Elvar Ásgeirsson, 2
Mathias Jørgensen, 2
Arnar Hálfdansson, 2
Magnus Haubro, 1
Jesper Lindgren, 1
William Aar, 1

Man Of The Match:
Ágúst Elí Björgvinsson
 Man Of The Match er sponsoreret af Butcher

Match Partner: