Knapt nederlag til førerholdet | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
15. december 2018
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk

Fredag aften tabte REHH efter en helt tæt kamp til rækkens førerhold fra Aalborg.

På trods af en noget famlende start, hvor REHH kom bagud 10-4 og havde rigtig svært ved at få løsnet Aalborg-forsvaret op angrebsmæssigt, så lykkedes det bid for bid at komme tættere og tættere på i løbet af kampen. Det kulminerede midtvejs i anden halvleg. REHH kom her på 19-20 og havde flere gode muligheder for - for alvor - at sætte sig igennem. De blev desværre ikke udnyttet. Der var ellers flere fine chancer.

På det tidspunkt havde REHH længe siddet på kampen. Aalborg havde svært ved at trænge igennem REHH`s defensiv, som stod stærkt i de sidste 50 minutter. Et par store kontrachancer, et straffe, et frit stregskud i de sidste 10 minutter af første halvleg, som blev brændt, blev dyre for REHH i den sidste ende. På trods af disse missede forsøg var chancen for point bestemt tilstede i anden halvleg. Den var helt tæt. Niveaumæssigt var der ikke forskel på de to hold. Aalborgs våben i kampen var en fin kontrafase og kvalificerede stregindspil. Alt andet dæmmede REHH utrolig flot op for. Det var stærkt. Ingen forventer man vinder i Aalborg. Alligevel var der ærgrelse at spore efter kampen. Den kunne vi ligeså godt have vundet, var holdningen. Det var små ting, der kunne have ændret udfaldet. Bitte små ting.