Lars Walther gør status | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
26. juli 2019
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk

Ugens sidste træning er netop veloverstået, og der venter nu spillerne en fortjent friweekend. Cheftræner Lars Walther kommer her med en status på opstarten: ”Der er en god stemning i truppen, og alle er gået på med krum hals. Vores tre nye spillere – Lars Mousing, Lasse Uth og Daniel Ingason – er faldet godt til, og det tyder på, at vi kan se frem til en sæson med et meget homogent hold med en god kemi”.                          

De to første uger er gået med at integrere de nye spillere i REHH’s spillestil samt at få det konditionelle på plads. Det har været et par hårde uger med meget fysisk aktivitet bestående af både løbetræning, styrketræning og naturligvis masser af håndboldtræning.

Alle spillere blev i lørdags testet af EmCare, der har et yderst professionelt setup og er vores nye samarbejdspartner på sundhedsområdet. Spillerne er blevet testet i spring, sprint på forskellige distancer samt den sædvanlige bip-test (løbetest). Desuden har alle fået målt deres fedtprocent, så trænerteamet kan følge lidt med i deres forhåbentlige positive udvikling frem mod sæsonstarten. Lørdagens strabadser blev afsluttet med en lækker middag hos Restaurant Kunstpavillonen.

Lars Walther: ”Resultaterne af testene var gennemgående ok – som altid er der dog lige et par stykker, der mangler det sidste, men de vil få lidt ekstra hjemmearbejde. Alt i alt er det et meget tilfreds trænerteam, der gør status efter opstarten”.


Jacob Heinl 


Mathias Jørgensen


Afsluttende middag på Restaurant Kunstpavillonen