Lars Walther håber på stor opbakning | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
28. November 2018
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk

Opgøret mod GOG bliver et vanskeligt et af slagsen. Traditionsklubben fra Sydøstfyn er efter en konkurs for nogle år siden og en hurtig tilbagevenden til den bedste række igen tophold og ligger i øjeblikket placeret på ligaens 4. plads. Holdet består af en blanding af unge fremadstormende talenter som Emil Jacobsen og Emil Lærke for slet ikke at tale om Lasse Møller - det måske største talent overhovedet i dansk håndbold. Sidstnævnte er dog pt. ude med en skade.

For REHH handler om at få sat en kæp i hjulet for GOG`s fabelagtige kontrafase. Kommer de blå hjem at stå i forsvaret, er chancerne i opgøret bestemt til stede. Den sydvestjyske defensiv har fungeret upåklageligt i de senere kampe, og det gode spil i den ende skal fortsættes samtidig med, at angrebsspillet skal fungere bedre, hvis kampen mod GOG skal udmønte sig i point. Lars Walther udtaler: "Vi har forberedt os på en kamp, hvor vi skal løbe på livet løs. GOG er sammen med TTH Holstebro det hold i ligaen, som har den absolut bedste kontrafase. Vi har derfor meget fokus på vores returløb. Derudover har vi også brugt en del tid i træningerne på at få noget mere tempo i vores angrebsspil, hvor vores spillere kommer noget mere i løb uden bold. Vi er godt klar over, vi har scoret for få mål i de sidste par kampe, så en stor del af vores træning har været fokuseret herpå". 

GOG er notorisk slutspilsdeltager og er også i denne sæson at finde som seriøs medaljebejler. REHH vil dog gøre alt for at drille fynboerne – og det har de brug for jeres opbakning til. "Vi føler os klar og går ind til kampen med en god portion optimisme. Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at tage de to point. Vi håber, at jer derude vil møde op i hallen gøre alt, hvad I kan for at støtte os kampen igennem. Det kan ikke understreges nok, hvor vigtige I er for holdet", udtaler Lars Walther. 

Opgøret fløjtes i gang i Blue Water Dokken på lørdag kl. 20.15.


/Sune Agerschou & Anette Knudsen