Lige ud i 58 minutter - God kamp i Fredericia | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
22. marts 2023

Fredericia HK – Ribe-Esbjerg HH
33-29 (16-16)

Det var ikke til at se på REHH spillerne, at de efter jul kun havde vundet én kamp over HC Midtjylland – ellers var det blevet til nederlag i 7 kampe i ligaen og Final4. Attituden var igen på 100 % og spillet i første halvleg var en TV-kamp værdig.

Ass. træner Jesper Holm oplevede, at spillerne havde et bedre udtryk end i de sidste kampe:

Vi får vores forsvar op i gear. Det giver en række kontramål, som vi har savnet i de senere kampe. Vi er ikke så bange for at lave fejl i dag. Der bliver trykket på - og vi rydder op efter hinanden.

I anden halvleg har vi svært ved at matche deres 7 mod 6, som de er dygtige til. Vi kommer egentlig godt fra det – men vores angrebsspillere falder desværre i niveau, og det bliver afgørende. Vi har rigtig mange stolpeskud - og det kunne godt være gået vores vej. Kampen er lige med to minutter tilbage. Vi skal tage det positive med.”

Klubbens målsætning om, at den brede 2022-23 trup skal kvalificere sig til Slutspillet hænger nu i en tynd tråd. Men det var ikke kampen i Fredericia, holdet falder på. Fin indsats af teamet – hvor topscorerne Simon Birkefeldt og Sune Iversen stod skarpest.

Næste kamp er på hjemmebane i Blue Water Dokken, d. 1. april kl. 16:00, hvor vi byder Aalborg indenfor.