Mads har ikke fortrudt, at det blev håndbold | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
7. september 2014

UGENS PORTRÆT: Ikke så snart var en ny sæson i superligaen begyndt, før vores dygtige forsvars- og stregspiller, Mads Overgaard, kom på det første eksemplar af "rundens hold", der sættes af Divisionsforeningen på baggrund af en masse statistikker.

Men at det netop blev håndbold, den 197 centimeter høje spiller kastede sig over, stod ikke skrevet nogen steder, da Mads var dreng.

- Jeg har spillet både fodbold, håndbold og badminton som dreng, og håndbolden begyndte jeg med, vil jeg tro, da jeg var omkring ti år.

Hvorfor det lige blev håndbolden, der greb Mads, kan han ikke give nogen forklaring på, men han har aldrig siden fortrudt valget.

- Håndbolden har givet mig nogle kæmpe oplevelser, som jeg ikke tror, de andre sportsgrene ville kunne have givet mig.

I det civile liv har Mads både kæreste og barn, og han har et par uddannelser, han kan falde tilbage på, når det ikke længere er håndbolden, det gælder.

På CV'et står der både skov- og landskabstekniker samt brand- og redningsmand.

Uddannelsen som skov- og landskabstekniker tog 32-årige Mads lige da skolen var overstået.

- Hvad så brand- og redning? Er det en gammel drengedrøm, der er gået i opfyldelse?

- Det kan man ikke sige. Da jeg skulle på session, var beredskabet alternativet til at komme ind som soldat, og det alternativ valgte jeg. Her fik jeg så uddannelsen i brandbekæmpelse og redning, forklarer Mads.