Månedens spiller i september: Nicolai Nygaard | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
15. oktober 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dkVi er stolte af, at kunne overrække Nicolai Nygaard diplomet fra Divisionsforeningen Håndbold, som har kåret ham til ”månedens spiller i september”.

De udtaler følgende om begrundelsen for kåringen:

”Ribe-Esbjerg spilleren Nicolai Nygaard er kommet fremragende fra start i Herre Håndbold Ligaen. Faktisk så godt at venstrebacken nu er kåret til månedens spiller i september på baggrund af MEP-pointsystemet. Her har Nygaard samlet 20,06 point efter fem kampe, og den score er blandt andet kommet i hus via 27 mål, 20 assists og 3 tilkæmpede straffekast - Stort tillykke til Nygaard med den flotte start på sæsonen. ” 

Også cheftræner Kristian Kristensen giver Nicolai et par ord med på vejen:

"Nicolai har præsteret flot i september måned, og givet prøver på sit brede repertoire af kompetencer. Han arbejder hårdt dagen rundt på at forbedre sine, og holdets, præstationer. Nicolai er gennemsyret professionel i sin tilgang til håndbolden, og det har givet et flot afkast, i den første spillemåned af indeværende sæson. Han har et glimrende skud, og spillet med vores strege har udviklet sig i den rigtige retning. Endvidere arbejder Nicolai hele tiden på at fintune sit defensive spil. Der er ingen tvivl om, at "Nico" går en stor fremtid i møde."


/Julie Nicolajsen
Koordinator