Marginalerne gjorde udslaget | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
25. August 2019

Det er en mærkelig fornemmelse, man sidder med efter at have tabt 27-28 til TTH Holstebro. På den ene side ærgerlig over at vi var så tæt på overraskelsen - på den anden side stolt over holdets præstation. For det var i dén grad en flot holdindsats, der blev vist over hele linjen - med Nicolai Nygaard i spidsen som på fornemste vis nettede 13 gange på 16 forsøg og fortjent blev kåret til kampens spiller.
Begge målmænd bør også nævnes, de stod begge en rigtig flot kamp.
Også Lars Mousing viste, at han er en rigtig god tilgang til vores hold.
Vores forsvar stod i perioder rigtigt flot, og også her giver det et praj om, at vi nok skal komme pænt fra start i Herre Håndboldligaen.

Tilbage til kampen og de berømte marginaler.
Da der resterer 9 min. af kampen, fører vi med et enkelt mål. Herefter inkasserer vi et par tvivlsomme udvisninger og kommer lidt ud af kurs. TTH kommer foran med 2 mål, men vi kæmper os tilbage i kampen og kommer på 26-27. Her bliver Rúnar ramt af en besynderlig udvisning, som kommer til at koste dyrt i den sidste ende, og vi derfor ender med at tabe kampen med ét mål.

Kampen giver et løfte om, at vi nok skal klare det i denne sæson. Det er bestemt noget, vi skal tage med videre i bestræbelserne på at nå slutspillet denne gang.

Det er svært at se det positive lige nu, men mon ikke at vi om et par dage kan glæde os over holdets fremskridt.

Til sidst mange tak til alle dem, som var dukket op til kampen i Frøs Sparekasse Arena og støttede os på fornemste vis.

 
/Lars Walther
Nicolai blev fortjent kåret til både Best Player af Santander komiteen, og til vores egen Man of the Match, der kåres i samarbejde med Esbjerg City, Broen shopping og Butcher

Mikkel Mathiassen, Kristian Kristensen, Lasse Uth, Daniel Ingason og Lars Mousing, fik i deres debutkamp overrakt blomster fra Blomsterhuset Esbjerg