Julie Nicolajsen
3. december 2022

Nordsjælland Håndbold – Ribe-Esbjerg HH
35-32 (12-20)

For en god måned siden var REHH bagud ved pausen med 14-18 mod både SønderjyskE ude og Fredericia hjemme. Det blev til to flotte sejre på to gange flot fightende anden halvleg. Næste kamp var et sidste sekunders nederlag ude mod Aalborg. REHH var i den grad på sporet af noget stort.

Den følgende kamp var for et par uger siden ude mod Mors-Thy. Efter føring i første halvleg faldt holdet totalt sammen i anden halvleg, der blev tabt med 12-20. Det var hårdt at opleve live. Det var endnu værre at se holdet hjemme mod TTH – og allerværst i aftes i Helsingørhallen. Totalt sammenbrud.

En første halvleg styret eminent af Magnus Haubro i angrebet – og med et forsvar, der konstant gik i duel med de nordsjællandske hurtigløbere – og vandt mange af dem. Og en anden halvleg, hvor REHH-forsvaret var lammet og stort set ikke ramte – endsige vandt en duel med et flot spillende hjemmehold. Og hvor målmændene heller ikke gjorde nogen forskel. Imens rutinerede spillere i angrebet tydeligt mistede selvværdet og dermed troen på egne evner.

Det skal ikke pakkes ind: Det var en hård tur hjem for trænere og spillere. Det var en hudløs ærlig Anders Thomsen, der efter kampen fortalte, at ”det hér er mit ansvar og det forvaltede jeg slet ikke godt nok!”.

Det var også en hård tur hjem for os, der så på. For selvfølgelig flød tankerne: Hvad sker der? Og hvordan kommer REHH på det spor, der så flot blev vist frem i første halvleg?