Mere dansk sport til flere danskere og mere håndbold til flere mennesker | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
17. november 2014
Fra TV2 Sporten har vi modtaget følgende:

Mere dansk sport til flere danskere og mere håndbold til flere mennesker!
Hvad siger man så? Ja, så siger man. "Mange tak " - "Selv tak!"

Du kender TV 2. Du kender TV 2 SPORTEN. Du kender Morten Ankerdal, Thomas Kristensen, Bent Nyegaard, Dennis Ritter, Stine Bjerre Jørgensen og så videre. Du kender kort sagt virksomheden, navnet, brandet, varemærket, følelsen og  fornemmelsen.

 Det er den virksomhed, det brand og det varemærke, som den 9. januar 2015 laver en sportskanal til alle danskere. Og det sker med lige præcis den følelse og den fornemmelse, du kender fra TV 2 og TV 2 SPORTEN. Vi har præcis den samme dedikation og det samme engagement. For vi er nemlig præcis de samme mennesker, som skal lave tv til dig - nu på vores helt egen kanal.

 Du får masser af håndbold. Formentlig tre gange om ugen. Bare på sportskanalen. Udover det der fortsat vil være på TV 2. Med Thomas Kristensen, Bent Nyegaard, Stine Bjerre Jørgensen, Lars Christiansen, Trine Nielsen og så videre. Du får også masser af cykelsport. Med Dennis Ritter og Rolf Sørensen og Jørgen Leth og så videre. Både på TV 2 og på vores nye kanal med sport .

 Derudover får du en hel masse dansk ishockey med Jimmy Bøjgaard ved roret. Igen. Og du får helt vildt meget NBA og også en masse dansk basketball med Thomas Bilde og Peter Wang. Ja, og vi kan blive ved: Du får masser af svømning med Michael Stærke. Du får masser af badminton med Morten Ankerdal. Du får hollandsk fodbold med Flemming toft. Du får skisport og motorsport og meget mere...

 Helt overordnet så får du bare en hulens masse dansk sport med masser af danske sportsfolk. Og du får det direkte. Og du får det på den passionerede facon, som du kender fra TV 2 SPORTEN. Du får nemlig også masser af danske sportsnyheder på den nye sportskanal. Sker der noget stort i Danmark eller med danske sportsfolk, så får du det dækket af vores sportskanal. Og vi vil også lave flere nysgerrige magasinprogrammer med vores profiler i spidsen. Claus Elming vil stå for et quizprogram for eksempel.

 Ja, og så håber vi, at du vil være med! Vi er vant til at lave sport i tv og omegn på den måde, at vi inddrager seerne og brugerne. Vi er interesserede i, hvad du mener. Vi vil gerne vide det. Vi vil gerne bruge det. Vi har brugt danskernes holdninger i årevis. I Tour de France dækningen tager vi det ind. Vi lytter til det. Vi putter det i tv og andre medier. Til håndboldslutrunder og til OL gør vi gerne det samme. Ja, og alt det vil jo naturligvis bare fortsætte, som det plejer - på TV 2. Men vi vil stadig gerne have, at vi er danskernes tv-kanal. Også med vores nye sportskanal. Så vi vil gerne have dine meninger og holdninger, så vi kan lave det tv, som danskerne gerne vil have. Og som vi har gjort i årevis. Nu gør vi det bare meget mere. På vores helt egen kanal.

 Vi glæder os.

 Med venlig hilsen

 TV 2 SPORTEN