Nederlag efter tæt kamp | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
3. februar 2019
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk

Det blev til et smalt nederlag i Århus. REHH havde ellers chancen lørdag eftermiddag. På trods af en famlende start hvor Århus kom foran 10-5, så lykkedes det for os at komme flot igen allerede inden pausen. Redskabet var 7 mod 6 - spillet som fungerede rigtig godt og som medførte, at REHH kom på 11-11 ved pausetid.

Anden halvleg blev en gyser. Holdene fulgtes ad det meste af tiden, primært fordi holdenes forsvarsspil var rigtig fint. Det fik begge hold til at tage målmanden ud og spille i overtal i centrale perioder. Stregspillerne Miha Zvizej og Jonas Tidemand var måske REHH´s bedste spillere i kampen. De ydede særligt defensivt en utrolig kompetent indsats i store perioder og var desuden vigtige i den anden ende.

8 minutter før tid var REHH foran med et mål og Århus var i angreb. Med få sekunders mellemrum fik vi to 2-minutters udvisninger. Det blev kampafgørende. Århus benyttede muligheden til at score 3 mål i træk. Selvom Århus blev reddet af endnu en 2-minutters udvisning til REHH kort før tid, på femte aflevering langt fra mål med hånden oppe til en nølkendelse, på et tidspunkt hvor REHH kun var bagud med 1 mål, så var det dobbeltudvisningen der reelt afgjorde kampen. Nederlaget var trist. Det positive var, at det var utrolig tæt på, og at vi var jævnbyrdige med formstærke Århus, selvom vi havde 5 spillere skadet til kampen. Det giver midt i skuffelsen tro på tingene.