Nederlag i Århus | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
10. marts 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

De røde lamper lyste efter kampen mod Århus Håndbold. Det var ikke for at signalere udsolgt på lægterne, men derimod et signal om et skadesramt Ribe-Esbjerg HH hold, der pt. er havnet i en ond spiral, hvad angår den fysiske forfatning. Og det kan selvsagt ses på spillet.

Der skal absolut ikke pilles ved Århusianernes sejr - den var helt fortjent, ikke mindst grundet deres offensive forsvar, som vi aldrig fik løst hverken i spillet 6 mod 6 eller 7 mod 6.

Kampen blev generelt åbnet jævnbyrdigt, og de hold fulgtes pænt ad op i mod pausen. Dog afsluttede vi de sidste 3 minutter med en uskarphed, der bragte hjemmeholdet i front med 14-11 efter de første 30 minutter.

Den resterende del af kampen blev en rodet affære med mange fejl til følge. I den sammenhæng blev det fatalt, at Gunnar Jonsson og Simen Schønningsen måtte udgå fra et i forvejen slagent mandskab. Århus fik kontrol over kampen og kørte en velfortjent hjemmesejr på 27-23 hjem til Smilets By. Lyspunktet for REHH var Tim Winkler, der arbejdede energisk i målet og fik brændt en fremragende kamp af.

Nu venter der 10 dages spillefri, og de kommer kærkomment for os og er en mulighed for at få rigget holdet til rent fysisk. Dermed skulle vi gerne fremstå i en noget skarpere udgave, når der blæses op til de to sidste grundspilskampe hjemme mod Skanderborg den 20. marts og endeligt ude mod SønderjyskE den 25. marts. Det er positivt - ligesom slutspildrømmene fortsat ligger i vores egne hænder.