Nederlag i nyt målorgie | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
7. september 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Det blev desværre et nyt nederlag for REHH holdet på udebane i Kolding på 35-33 (16-16). Kampen var relativ tæt hele forløbet, hvor bagkæden inkl. Miha Zvizej så godt ud offensivt mens KIF´s fløje havde en god dag på kontoret i den anden ende.

”Vores misson er som oftest at få skuddene ud over kanterne. I aftes fik KIF´s fløje dog for gode arbejdsvilkår med for store vinkler i såvel 5:1 og 6:0 formationen. KIF udfordrede klogt med 7-6 spillet, når vi forsøgte at tage et defensivt initiativ.

Vores angreb fungerede fint i lange perioder og var med til at skabe en overhånd frem til kampens afgørende 10 minutter. Desværre manglede vi den sidste kynisme for at fuldføre missionen om to point. Vi tager arbejdshandskerne på og arbejder videre med fokus på Aalborg kampen der gæster os på torsdag" udtaler Kristian Kristensen